Sommarträning

Träna med oss under din vistelse i Varberg. Vi erbjuder utomhusträning måndagar och onsdagar samt några fredagar under hela sommaren. Alla pass utgår från Apelvikstrand - strandhus och lägenheter, och vi väljer plats för träningen beroende på väder och hur många deltagare vi är.

Boka engångsträning direkt i schemat som "ny deltagare" om du inte är medlem sedan tidigare, eller på plats genom Swish. Passet kräver minst sex deltagare för att det ska bli av. Åldersgräns på passen är 15 år. Yngre barn tränar gratis i vuxens sällskap och med den vuxnas hjälp och ansvar.

Priser:
* Träningsbiljett 2-klipp: 180kr
* Engångsträning: 120kr/pass - Bokas i schema eller på plats (swish)

Köp träningsbiljett 2-klipp HÄR!

Eller boka engångsträning i schemat HÄR!

Passen som kommer att rulla i sommar är:

Soma Move
- Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap. Under 45 minuter flödar vi genom olika mönster av stora och kraftfulla rörelser. Träningen förbättrar både rörlighet och styrka samt stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Passet formas efter dig själv och ditt fokus.

Styrkepromenad
- Vi tar en promenad i raskt tempo längst med stranden. På utvalda platser stannar vi för att köra några effektiva styrkeövningar med egen kroppsvikt och gummiband. En perfekt start på dagen som höjer din energinivå. Det går utmärkt att ha med barnvagn och hund på promenaden.

Cirkelträning
- Kreativ och varierad stationsträning med rörelseglädje i fokus. Med egen kroppsvikt och blandade redskap stärker vi upp kroppen och hjärtat för ett aktivt liv i rörelse. Passet formas efter plats, väder och grupp för att maximera upplevelsen. Alla kan delta efter egen förmåga.

After Beach
- Runda av strandhänget med ett roligt och pulshöjande After Beach-pass i skön miljö och med varierade redskap. Passet har en lekfull ton med mycket laganda. Alla kan delta efter egna förutsättningar och du lägger själv ribban på intensiteten i passen. Förvänta dig styrkeövningar i cirkelform, rörlighetsträning och intervaller av olika slag.

TILL SHEMA SOMMARTRÄNING

Apelvikstrand

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image