GravidBoost Falkenberg

I samarbete med Hälsoloftet

Låt oss ta hand om dig under en halvdag i januari för att Boosta dig och din kropp med energi, lugn och inspiration. Detta gör vi genom skonsam styrketräning och yoga anpassat efter den gravida kroppen och tips och ideér kring näringsrik kost under denna viktiga tid. Det kommer finnas gott om tid för samtal och samvaro under våra frukt och fikastunder.

Under graviditeten händer det mycket i kroppen och sinnet, och det kan vara en bra tid att vända blicken inåt och lära dig att lyssna till din kropp. Detta är särskilt viktigt inför förlossningen, men även för att vara hållbar under såväl graviditet som efter förlossningen.

Dagen bjuder på:


Gravidyoga med Cecilia från Ciccic Collection.
- Gravidyoga är inte bara en skön träningsform under graviditeten, utan den förbereder både din kropp och ditt sinne inför förlossningen. Välkommen till en mjuk stund.

Funktionell styrketräning med Sandra från Varberg in Motion.
Sandra är själv gravid med BF mars 2024.
- Inför att magen blir större och förlossningsarbetet närmar sig är det viktigt att rusta kroppen så att den håller både före och efter förlossningen. Fokus för detta pass ligger därför på styrkeövningar för hållningsmuskulatur och bäckenbotten. Övningarna anpassas efter vart du befinner dig i graviditeten och du får med dig träningsprogrammet hem för fortsatt träning på egen hand.

Kostföreläsning med Jenny från Hälsoloftet
- Kosten får en ännu viktigare roll för kvinnans kropp under graviditeten. Här får du några enkla riktlinjer att följa och tips på vad du ska prioritera för att hålla energin och humöret uppe.

Pris: 695kr – Begränsat antal platser, först till kvarn. - Bokning sker genom Hälsoloftet - Klicka här för att komma till bokningssidan
Tips, har du friskvårdsbidrag kvar kan du passa på att använda det till detta event.

Placeholder Image
Placeholder Image