GravidBoost Varberg

Mammagruppen med må-bra-fokus

Nu släpper vi vår nyhet ”GravidBoost” i samarbete med BabyBoom Varberg. Konceptet innehåller inspirationsdagar tillsammans med b.la Personlig Tränare och Dietist, löpande träningspass för gravida, gott tilltugg och mysigt mammamingel.

Boosta din kropp med skonsam och stärkande träning för den gravida kroppen och få mer kunskap om vilken mat som är bra för dig och din bebis under graviditeten. Lär samtidigt känna fler mammor som väntar barn samma år som du.

Välj att gå på en eller flera aktiviteter, du betalar varje del separat (ingen startavgift eller medlemsavgift tillkommer).

Innehåll Januari - mars

Gravidträning 6 veckor med personlig tränare - Tisdagar kl 18.45 på Friskis och Svettis - start tisdag 16/1

Välj att träna hela perioden eller gå enstaka gånger i mån av plats. Läs mer och boka HÄR.

______________________________________________________

BoostSöndag 11/2 kl 9.30 – 12.00 – Träning och gravidmingel med kostföreläsning "bra mat under graviditeten".

Del 1: Vi startar kl 9.30 på Friskis & Svettis med gravidträning (yogasalen). Fokus ligger på styrkeövningar för hållningsmuskulatur och bäckenbotten samt lättare rörlighetsträning. Passet anpassas efter vart du befinner dig i graviditeten och du får med dig träningsprogrammet hem för fortsatt träning på egen hand. Passet leds av Sandra Molvig, Personlig Tränare på Varberg In Motion och själv gravid med BF mars 2024.

Del 2: Under mingeldelen på BabyBoom äter vi ett stadigt mellanmål och lyssnar till Nadia Andersson, Dietist med inriktning kost under graviditet. Att äta bra och näringsrik mat under graviditeten är viktigt både för dig och för bebisen i magen. Under denna föreläsningen kommer du att lära dig mer om kostråden för gravida och vilka livsmedel och näringsämnen som är extra viktiga under graviditeten. 

Vi gästas även av barnmorska Elinor Odeback från Varbergs Gravidhälsa som ger tips kring olika typer av förlossningsförberedelser.

En mysig ”må bra förmiddag” helt enkelt.

Investering: 350kr/person ink fralla och smoothie. Mejla ev kostavvikelser till sandra@varberginmotion.se vid anmälan)

Boka dig på eventet HÄR! Begränsat antal platser, först till kvarn.

_______________________________________________________

BoostSöndag #2 – Datum ej satt  – Gravidyoga och mingel med kostföreläsning "kost efter förlossningen".

Mer information om detta tillfälle uppdateras inom kort.

Om oss:

Träningsdelen står Sandra Molvig, Personlig Tränare från Varberg In Motion, för. Sandra håller b.la i mammaträningsgrupper och konceptet Aktiv Barnvagnspromenad och är själv gravid med BF mars 2024.

Kostdelen kommer presenteras av Nadia Andersson, legitimerad dietist inriktad på graviditet och postpartum. I hennes arbete som dietist träffar hon kvinnor både före, under och efter graviditet.

Värdinna för BoostSöndagarna är Elin Gustafsson från BabyBoom, som står för mysig lokal och finns med för att tipsa om butikens ”best i test” m.m.

Placeholder Image
Placeholder Image