Priser och bokning

priser

Gruppträning VIM-Zoner

Läs mer om vår gruppträning. Vill du se utbud och boka dig kan du göra det här. Klippkorten gäller för gruppträning i alla VIM-Zoner samt VIM-Flex.

1 gång

150kr

Per Pass


  • Gäller alla VIM-Zoner

  • Härlig utomhusträning

  • Perfekt för dig som vill prova

Boka

5 Klipp

115kr

Per passs


  • Gäller alla VIM-Zoner

  • Härlig utomhusträning

  • Totalt 575kr

Köp

Personlig träning

Kontakta oss för mer information och om du är intresserad av att boka personlig träning.

Personlig träning: 750kr
Personlig träning Duo (2 pers): 475kr/person
Personlig träning Trio (3 pers): 375kr/person

VIM-Boost

Ladda våren med en energiboost tillsammans med VIM. Under 4 veckor ställer vi in siktet på att boosta kroppen med energi genom kreativ och rolig träning, kostråd för en hållbar vardag och en snällare inställning till dig själv och din kropp. Allt sker digitalt så du väljer själv när du ska utföra din träning. Kör din boost helt individuellt eller med vänner och familj på hemmaplan, eller kombinera den med utomhusträning i våra olika VIM-zoner.

Pris: 695kr för 4 veckor.

Värdekort gäller inte. Går bra att köpa via ePassi och Actiway men kontakta oss innan köp.

Läs mer här

Friskvårdsbidrag

Vi är anslutna till ePassi och Actiway. Vill du nyttja dessa kontaktar du oss så löser vi det. Alla köp med friskvårdsbidrag är endast för personligt bruk. Gäller även klippkorten.

Bokning och betalning

Bokning och betalning (via Klarna) av samtliga tjänster görs via https://varberginmotion.bokadirekt.se. Undantag personlig träning som bokas via kontakt med Sandra. Tänk på att boka och avboka din plats i god tid för att underlätta vår planering av passen. Avbokning senast 12h i förväg annars anses tillfället förbrukat och kommer debiteras. Samma gäller om du inte dyker upp på din bokade tid. Vid färre än 3 deltagare ställs passet in och ingen debitering sker.

Boka dig här

Öppnas i ett nytt fönster.