Priser och bokning

priser

Open Team - Gruppträning

Läs mer om vår gruppträning. Vill du se utbud och boka dig kan du göra det här. Klippkorten gäller för gruppträning.

1 gång

150kr

Per Pass
  • Gäller alla VIM-Zoner

  • Härlig utomhusträning

  • Perfekt för dig som vill prova

Boka

5 Klipp

115kr

Per passs
  • Gäller alla VIM-Zoner

  • Härlig utomhusträning

  • Totalt 575kr

Köp

Personlig träning

Kontakta oss för mer information och om du är intresserad av att boka personlig träning.

Personlig träning: 750kr
Personlig träning Duo (2 pers): 475kr/person
Personlig träning Trio (3 pers): 375kr/person

erbjudande: PT 3 för 2

Hitta motivationen och träningsglädjen med en personlig tränare.
Har du möjlighet att träna på dagtid (vardagar mellan 7-16)? Isåfall är detta erbjudande perfekt för dig. Vi erbjuder träning utomhus i vår carport i Trönninge eller på annan plats nära dig.

Köp tre PT-timmar och betala för två - totalt 1500kr (500kr/tillfälle) Gäller i 90 dagar från köp. Ord.pris är 750kr/tillfälle. Erbjudandet gäller för köp fram till 31 aug 2021.
Eventuell kostnader som kan tillkomma är "utkörning" av PT hem till dig eller annan plats än Trönninge. Kontakta oss för pris för din plats.

Personlig träning med Varberg In Motion. Vi jobbar i första hand med lust och motivation till rörelse och träning. När du gör något för att det är roligt och för att det känns bra så är sannolikheten att du ska fortsätta så mycket större. Med en snäll inställning till kropp och träning hjälper vi dig sätta mål som passar dig utifrån vart du befinner dig just nu. Vi är måna om att du som kund känner dig trygg och bekväm när du tränar med oss, och framförallt vill vi att du ska ha roligt under tiden. Vi utmanar dig där du behöver växa och på ett lekfullt sätt lockar vi fram det bästa i dig. Allt för att du ska hitta din väg till rörelse och hälsa som håller i längden.

Du kan göra ditt köp här. Bokningar görs sedan tillsammans med Sandra.

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor.

Friskvårdsbidrag

Vi är anslutna till ePassi och Actiway. Vill du nyttja dessa kontaktar du oss så löser vi det. Alla köp med friskvårdsbidrag är endast för personligt bruk. Gäller även klippkorten.

Bokning och betalning

Bokning och betalning (via Klarna) av samtliga tjänster görs via https://varberginmotion.bokadirekt.se. Undantag personlig träning som bokas via kontakt med Sandra. Tänk på att boka och avboka din plats i god tid för att underlätta vår planering av passen. Avbokning senast 2h i förväg annars anses tillfället förbrukat och kommer debiteras. Samma gäller om du inte dyker upp på din bokade tid. Vid färre än 3 deltagare ställs passet in och ingen debitering sker.
Läs gärna våra villkor.

Boka dig här

Öppnas i ett nytt fönster.