Carporten i Trönninge

Att träna utomhus kan ibland känns som ett stort kliv. När det blåser och regnar från sidan kan det vara svårare att motivera sig att få till ett träningspass. Vi har byggt om vår carport mitt i Trönninge för att kunna erbjuda tak över huvudet, vindskydd för den värsta blåsten och ljus när mörkret ligger som ett tungt täcke över hela naturen.

Här har vi dukat upp med redskap du säkert känner igen och sånt du inte hade kopplat till träning. Det finns oändliga möjligheter till kreativa utmaningar.

Träna med PT

Oavsett vem du är kan det ibland kännas bra att köra med en personlig tränare som kan utmana och peppa dig. Självklart måste vi inte hänga i carporten.

Läs mer om personlig träning här.

Träna själv eller med en vän

Är du van att röra på dig och känner att du har koll på läget får du gärna hyra carporten själv eller tillsammans med någon du bor med. Här finns ett färdig pass uppsatt som du/ni kan köra eller så har du ett eget upplägg med dig. Scenen är din.

Träningsupplägg för egenträning

Köp ett färdigt carportpass om du vill ha hjälp och inspiration till din träning. Du får en grundlig genomgång av alla övningar i passet samt hjälp med teknik och utrustning. Sen är det bara att boka carporten och köra på på egen hand. Passen finns i lätt, medel och tuff inriktning.

Hitta hit

Gråhallsvägen 27
432 47 Varberg

Parkering för en bil finns på uppfarten direkt i anslutning till carporten.

Det finns även parkeringar precis vid infarten till området. Glöm inte att sätta p-skiva.