Gruppträning

Vi bedriver utomhusträning i små grupper året runt. Vi delar inga redskap då träningen bygger på egenkroppsövningar, samt gummibandsövningar och ev andra enkla redskap som ej behöver delas med andra. Är du intresserad av personlig träning hittar du mer info om det här.

VIM-zoner

Boka dig här

Öppnas i ett nytt fönster.

Häng med på kreativ upplevelseträning i härliga miljöer runt om i Varberg.

Självklart är vi utomhus, och träningen vi utför passar alla då det kort och gott handlar om att röra på sig och ha kul. Gruppen ser vi som ett lag där alla hjälps åt, och varje träning ser vi som en match där vi alltid går hem som starka vinnare.
Vi har olika VIM-zoner runt om i Varberg. Dessa styrs till viss del av efterfråga så skulle du vilja ha en VIM-zon nära dig så kontakta och tipsa oss gärna.

Köp enstaka träningstillfällen eller köp ett klippkort och få mer för pengarna.

All bokning och betalning sker via Bokadirekt. Där hittar du också alltid aktuellt schema och bokningsbara pass.

Aktuella VIM-zoner
  • Trönninge - Söndagar kl 10.00 - Samling på Bolseängen
  • Bläshammar - Söndagar kl 11.15 - Samling vid parkeringen utanför skolan. Start 14 feb.
  • Tvååker - Torsdagar kl 18.00 - Samling vid centrala lekplatsen "På spåret" vid torget. Start 11 feb.
  • Carporten - Ett allsidigt pass med blandade redskap i vår carport i Trönninge. Dessa pass ligger på olika dagar och tider och släpps en vecka i taget. Läs mer om carporten.

Familjeträning

Välkommen på rörelseskoj för hela familjen. Barn och vuxna tar sig tillsammans igenom stationer med olika fysiska utmaningar. Vissa stationer har specifika vuxen- och barnuppgifter, andra löser hela familjen tillsammans. Du som vuxen ansvarar för ditt/dina barn, därför har vi ingen åldersgräns, utan passet bygger på att man tränar familjevis.

Kommer köras i gång igen under våren. Information om detta kommer längre fram.