Gruppträning

Vi bedriver utomhusträning i små grupper året runt. Vi delar inga redskap då träningen bygger på egenkroppsövningar, samt gummibandsövningar och ev andra enkla redskap som ej behöver delas med andra. Är du intresserad av personlig träning hittar du mer info om det här.

Häng med på kreativ upplevelseträning i härliga miljöer runt om i Varberg.

Självklart är vi utomhus, och träningen vi utför passar alla då det kort och gott handlar om att röra på sig och ha kul. Gruppen ser vi som ett lag där alla hjälps åt, och varje träning ser vi som en match där vi alltid går hem som starka vinnare.
Vi har olika VIM-zoner runt om i Varberg. Dessa styrs till viss del av efterfråga så skulle du vilja ha en VIM-zon nära dig så kontakta och tipsa oss gärna.

Köp enstaka träningstillfällen eller köp ett klippkort och få mer för pengarna.

All bokning och betalning sker via Bokadirekt. Där hittar du också alltid aktuellt schema och bokningsbara pass.

Priser finns här

Aktuella VIM-zoner

Tider och schema hittar du på BokaDirekt

 • Gamla Köpstad - Samling vid parkeringen bredvid Kagabäcksvägen 10.
 • Bläshammar  - Samling vid parkeringen utanför skolan.
 • Tvååker  - Samling högst upp på Höråsvägen (vid avspärrningen) 
 • Trönninge - Samling på Bolseängen
 • Carporten - Ett allsidigt pass med blandade redskap i vår carport i Trönninge. Dessa pass ligger på olika dagar och tider och släpps en vecka i taget. Läs mer om carporten.
VIM-FLEX

Ett härligt dagtidspass med fokus på grundstyrka och kondition. Med egen kroppsvikt, gummiband och naturen som verktyg stärker vi upp kroppen och hjärtat för ett aktivt liv i rörelse. Passet är perfekt för dig som har flexibel arbetstid, är föräldraledig, pensionär eller på annat sätt dagledig. Vi utmanar dig och din kropp utifrån där du befinner dig just nu. Kom som du är och gör vad du kan, det viktigaste är att vi rör på oss och har roligt under tiden.

 • Trönninge  - Samling på Bolseängen
 • Trönningenäs - Samling vid "travlekplatsen" i Fyrstarndsbyn/Trönningenäs (Närmsta gata - Ulstervägen)
 • Gamla Köpstad - Samling vid parkeringen bredvid Kagabäcksvägen 10.
  Bokning och aktuellt schema
  finns här

  Öppnas i ett nytt fönster.

  SCHEMA VECKA 23

  Familjeträning

  Välkommen på rörelseskoj för hela familjen. Barn och vuxna tar sig tillsammans igenom stationer med olika fysiska utmaningar. Vissa stationer har specifika vuxen- och barnuppgifter, andra löser hela familjen tillsammans. Du som vuxen ansvarar för ditt/dina barn, därför har vi ingen åldersgräns, utan passet bygger på att man tränar familjevis.

  Information om detta kommer längre fram.