Personlig träning

För dig som vill lägga fokus på dig själv och på att hitta dina vägar till välmående, en stark kropp och balans i livet. Tillsammans skapar vi rolig och utvecklande träning som stärker dig där du behöver växa. Med rörelse i fokus kommer du utmanas på en nivå som passar dig och din vardag. Träningen bygger på funktionell träning med stor variation på redskap och upplägg, men framförallt bygger den på nyfikenhet och lust till rörelse.
Vi bedriver vår PT-verksamhet utomhus året om, oavsett olycklig pandemi eller inte. Vi tror på kombinationen rörelse och frisk luft, samt att få använda naturen som bas.

Säkerhetsrutiner

Vi håller avstånd och använder träningshandskar. Givetvis tvättas och spritas eventuella redskap mellan kunder.

Hemma hos

För dig som hellre tränar på hemmaplan eller någon annanstans i ditt närområde kan vi erbjuda ett upplägg där vi kommer ut till dig. Pris varierar beroende på avstånd.

PT Duo, PT Trio och Familjeträning

Boka en rolig och stärkande aktivitet för hela familjen eller med en vän. Att göra saker tillsammans med människor man tycker om är stärkande i sig. Att det dessutom få frisk luft och träning på köpet är en stor bonus. Aktiviteten går att utföras i er trädgård/närområde eller i någon av våra VIM-Zoner alternativt i PT-carporten.

I carporten eller annan plats i varberg

Du är varmt välkommen till vår carport i Trönninge för personlig träning men har du önskemål om annan plats i Varberg så säg till så löser vi något bra.

Läs mer om carporten

Bokning

Kontakta oss för bokning av personlig träning.
Priser hittar du här