PT och Kostrådgivning

För dig som vill lägga fokus på dig själv och på att hitta dina vägar till välmående, en stark kropp och balans i livet. Tillsammans skapar vi rolig och utvecklande träning som stärker dig där du behöver växa. Med rörelse i fokus kommer du utmanas på en nivå som passar dig och din vardag. Träningen bygger på funktionell träning med stor variation på redskap och upplägg, men framförallt bygger den på nyfikenhet och lust till rörelse.
Vi bedriver vår PT-verksamhet utomhus året om, oavsett olycklig pandemi eller inte. Vi tror på kombinationen rörelse och frisk luft, samt att få använda naturen som bas.

Vi erbjuder personlig träning men även duo och mindre team.

Personlig Träning

Hitta motivationen och träningsglädjen med personlig tränare. Vi jobbar i första hand med lust och motivation till rörelse och träning. När du gör något för att det är roligt och för att det känns bra så är sannolikheten att du ska fortsätta så mycket större. Med en snäll inställning till kropp och träning hjälper vi dig sätta mål som passar dig utifrån vart du befinner dig just nu. Vi är måna om att du som kund känner dig trygg och bekväm när du tränar med oss, och framförallt vill vi att du ska ha roligt under tiden. Vi utmanar dig där du behöver växa och på ett lekfullt sätt lockar vi fram det bästa i dig. Allt för att du ska hitta din väg till rörelse och hälsa som håller i längden.

Vi erbjuder träning utomhus i vår carport i Trönninge eller på annan plats efter dina önskemål. Vid ”utkörning” av PT kan en utkörningsavgift tillkomma beroende på restid och avstånd

Erbjudande: PT-Dagtid
Har du möjlighet att träna på dagtid (vardagar mellan 7-16)? Isf är detta erbjudande perfekt för dig. Köp 3 PT timmar och betala för två -totalt 1500kr (500kr/tillfälle). ”utkörning” av PT ingår ej. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/8-21

Kostrådgivning

Kostråd och inspiration för en smakfull och hållbar vardag. Tillsammans med våra utbildade kostrådgivare skapar du din väg till sunda och goda kostvanor som håller i längden. Vi lämnar inte ut något kostschema som du ska följa, utan har som mål att boosta dig med motivation och kunskap så du själv kan bygga upp trivsamma rutiner som du mår bra utav, idag och i framtiden.

Våra tre viktigaste ingredienser när det kommer till kost är:

  1. Jaga bra näring som bygger upp kroppen och knoppen
  2. Krångla inte till det.
  3. Glöm inte bort att göda själen –Allt vi äter behöver inte vara bra för kroppen, så länge det är bra för själen!

KOSTPAKET
4 veckors kostrådgivning: 1495kr
Du får:

  • 30 min målmöte (via zoom/teams)
  • Analys av personlig kostdagbok
  • Kostplan och inspiration – Utifrån fokusområden (ej kostschema)
  • Återkoppling digitalt varje vecka + avslutningssamtal (via zoom/teams)

Bokning

Kontakta oss för bokning av personlig träning och kostrådgivning.
Priser hittar du här