Teamtraining

Gruppträning i en sluten mindre grupp som pågår i 6-8 veckor. Bli en del av ett oslagbart team som tränar, umgås och utvecklas tillsammans. Träningen är stationsbaserad och passar alla då det kort och gott handlar om att röra på sig och ha kul. Oavsett om du är otränad eller vältränad kommer du att utmanas efter egna förutsättningar och bygga dig stark där du behöver utvecklas. 

Vi tror på kombinationen rörelse och frisk luft samt att delad träningsglädje är dubbel träningsglädje. En riktig Win-win, där du både får energi av träningen och ditt team.

Utöver träningen med ditt Team har du tillgång till VIM-Träningsbank online som innehåller korta och effektiva träningspass och ett Soma Move pass.
Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter flödar du genom olika mönster av rörelser. Träningen förbättrar både rörlighet och styrka samt stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

Våra nuvarande Teams är:

  • Team Carport Trönninge
  • Team Tvååker
  • Team Mamas Trönninge
  • Team Mamas Tvååker
  • Team Skrea
Alla våra Teams startar upp en ny period v.10 eller v.12

Team Ullared

Dag och tid: Onsdagar kl 16.15.
Plats: Musasjön i Ullared – Samling vid badplatsen
Instruktör: Sandra Molvig
Pris: 850 kr (1 pass/veckan)
Övrigt: I mån av plats och i samråd med ansvarig instruktör kan pass tas igen i övrig passverksamhet under perioden.

Team Carport Trönninge

Dag och tid: Måndagar kl 19.15                                                              
Dag och tid: Onsdagar kl 18.00 och 19.00.
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Carporten Trönninge - Gråhallsvägen 27, 432 47 Varberg

Team Spira Tvååker

Dag och tid: Måndagar kl 17.30. (v.12 & v.13 ligger passet på torsdag kl 17.30)
Instruktör: Olivia Johansson och Sandra Molvig

Plats: Spira Gård, Fagared 4, 432 76 Tvååker

Team Skrea

Dag och tid: Måndagar kl 17.15. - Startar v. 14
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Falkenberg - Skrea IP lilla planen

Team Senior - NYHET

Till våren startar vi upp Team Senior i Trönninge och i Tvååker. Vill du få till stärkande rörelse utomhus tillsammans med andra i din ålder? Då är detta något för dig. I mindre grupp tränar vi igenom hela kroppen på ett kreativt och roligt sätt. Passen kommer ligga på förmiddagar och träningen varvas med prat och ibland kaffe.

Är du intresserad av en plats i någon av grupperna? Mejla din intresseanmälan till hello@varberginmotion.se så reserverar vi en plats till dig och skickar ut mer info inom kort.

Team Ullared

Dag och tid: Onsdagar kl 16.15.
Plats: Musasjön i Ullared – Samling vid badplatsen
Instruktör: Sandra Molvig
Pris: 850 kr (1 pass/veckan)
Övrigt: I mån av plats och i samråd med ansvarig instruktör kan pass tas igen i övrig passverksamhet under perioden.

Team Mamas

Liva upp vintern med rolig mammaträning tillsammans med vårt Team Mamas i Trönninge. Här möts vi, tränar och ”mamma-snackar” varje tisdag. Upplägget liknar träningen i övriga teams, men här lägger vi extra fokus på att träna upp grundstyrkan genom core- och stabilitetsövningar. De barn som är vakna och aktiva har självklart egna stationer att sysselsätta sig med under tiden vi tränar. Vi rekommenderar att du har påbörjat någon form av bäckenbottenträning/mamma mage träning. Om inte så tipsar vi gärna om lämpliga appar alt bokar in ett ”kom igång” pass för dig som vill ha hjälp med övningar för detta.

Team Mamas - Trönninge

Dag och tid: Tisdagar kl 10.00 - start v.10 eller v.12
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Carporten i Trönninge, Gråhallsvägen 27. Tillgång till toa och skötbord finns i bostaden. Parkera vid återvinningscentralen jämte pizzerian, alt vid infarten till bostadsområdet.

Team Mamas - Tvååker

Dag och tid: Torsdagar kl 10.00 - Start v.12
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Spira Gård, Fagared 4, 432 76 Tvååker (Ibland flyttar vi passet till någon äng eller lekplats)

Boka här


Bokning, pris och betala

Pris för TeamTraining: 8 veckor - 900kr, 6 veckor 675kr

Då ingår:

  • 1 pass/veckan i det team du anmält dig till. Du har möjlighet att ta igen missade pass i övriga teams i mån av plats. Gäller endast under samma period.
  • VIM-Träningsbank online med korta och effektiva träningspass för hemmaträning.

Klicka på knappen nedan och välj det team du vill träna med. Dubbelkolla dag och tid eftersom du köper en fast dag och tid. Har du ett konto i Wondr med oss sedan tidigare så köper du kursen via ditt konto under "medlemskap". När ett team är fullt så syns det inte längre på sidan. Om du inte kan se ett team är det antagligen fullt. Kontakta gärna oss om du har frågor eller vill bli uppsatt på reservlista.


Team friends

Bygg ditt eget team av vänner, familj, kollegor eller grannar. Med människor du tycker om och trivs med får du det ultimata teamet som tränar, umgås och skrattar tillsammans. Med egen kroppsvikt och varierade redskap stärker vi upp kroppen och hjärtat för ett aktivt liv i rörelse. Vi tror på kombinationen rörelse och frisk luft samt att delad träningsglädje är dubbel träningsglädje. En riktig Win-win, där du både får energi av träningen och ditt team.

Norra Varberg

Basstation: Vår kreativt utrustade Carport i Trönninge (Gråhallsvägen 27). Här finns tak över huvudet, vindskydd och infravärme vid kyliga dagar.

Södra Varberg

Basstation: Lantliga Spira Gård i Tvååker. All träning sker utomhus men här finns tak över huvudet och vindskydd vid busväder.

Vi är öppna för andra platser efter era önskemål. Kanske hemma i trädgården hos er lagmedlemmar (Utkörningskostnad tillkommer). Utöver träningen med ditt Team ingår det ett onlinepass/vecka som du kan köra på egen hand mellan passen.

Kursupplägg– 4 veckor

Pris: 480kr/person (Minst 6 deltagare)
Dag & Tid: Bokas med ansvarig PT. Begränsat antal teamplatser/månad
Instruktörer: Sandra Molvig (Norra Varberg), Olivia Johansson (Södra Varberg)
Erbjudande: VIM-Boostpaket 249kr

Anmälan och betalning

Anmäl ditt team genom att mejla ert intresse till sandra@varberginmotion.se, så återkommer vi med förslag på dag och tid.  
Hoppas att vi ses och skapar träningsglädje tillsammans.

VIM-BOOST

ERBJUDANDE

Kickstarta våren med åtta veckors energiboost för kropp och knopp genom kreativ och rolig träning, kostråd för en hållbar vardag och snällare inställning till dig själv och din kropp. Kombinera din Teamtraining med egna träningspass när det passar dig. Du får tillgång till kost- och träningsinspiration för åtta veckor. Målet är att tala om för din kropp att du är en aktiv person, genom att ge den någon form av daglig rörelse. Promenader, korta egenkroppspass, gummibandspass m.m. Välj det som passar dig och din vardag bäst, huvudsaken är att du rör på dig och att du trivs med det du gör.
Erbjudande till dig som kör Teamtraining: 249kr (ordpris 495kr).