VIM-Boost

Ladda våren med en energiboost tillsammans med VIM. Under 4 veckor ställer vi in siktet på att boosta kroppen med energi genom kreativ och rolig träning, kostråd för en hållbar vardag och en snällare inställning till dig själv och din kropp. Allt sker digitalt så du väljer själv när du ska utföra din träning. Kör din boost helt individuellt eller med vänner och familj på hemmaplan, eller kombinera den med utomhusträning i våra olika VIM-zoner.

Detta får du

  • Träningsupplägg varje vecka för hemmaträning
  • Kostfokus varje vecka
  • En workshop online med temat "Hållbar träning och kost"

Allt material hittar du här på hemsidan. Länk och inloggningsuppgifter får du samma dag som perioden startar via mejl.

Träningen

Under VIM-boosten kör vi en utmaning som går ut på att fylla dina dagar och veckor med rörelse av olika slag. Varje vecka kommer du att få olika förslag och passupplägg att välja mellan. Passen bygger på funktionell träning där fokus ligger på att bygga en stark kropp för ett liv i rörelse. Vi satsar på enkelhet i vår träning, dels för att du ska kunna delta utifrån dina förutsättningar och mål, men framförallt för att få din träningen att bli av. Passen presenteras i korta filmklipp med instruktioner. Det enda redskap du behöver är ett gummiband, går att köpa genom oss eller hos återförsäljare av träningsredskap. (mejla oss om du önskar köpa ett gummiband, pris: 150kr exl frakt).

Workshop – 60 min

Vi möts via Zoom för en inspirerande workshop med fokus på hållbar hälsa utifrån  parametrarna kost, träning och återhämtning. Vilka verktyg behöver du för att hålla och må bra? Varje vecka kommer du att få olika kostfokus att jobba med för att hitta rutiner som passar dig. Även här jobbar vi med enkelhet för att hitta hållbara och trivsamma vanor som håller över tid. Du kommer kunna delta aktivt och ställa frågor vid tillfället. Kan du inte delta live finns möjlighet att se workshopen i efterhand. Den kommer spelas in och finnas tillgänglig dagen efter via en länk under resten av boost-perioden.

Pris 695kr

Gäller för en period på 4 veckor.

Erbjudande och Tips

Gruppträning
Vi rekommenderar att du kompletterar med att delta på våra gruppass om du vill få ut ännu mer. Köp till ett klippkort om du inte redan har ett. Det finns flera VIM-zoner med olika tider och platser att välja mellan. Läs mer om gruppträning och klippkort här.

Personlig träning för 500kr/tim
För dig som vill ha extra stöttning och vägledning i din träning för att hitta rörelseglädje och motivation till träning som håller i längden. Priset gäller för bokningar under boost-perioden. Läs mer om personlig träning.

Kostrådgivning för 500kr/tim
Få dina kostvanor analyserade av kostrådgivare och få konkreta tips och verktyg för hur du kan skapa hållbara rutiner kring din kost. Priset gäller för bokningar under boost-perioden.

Boost-perioder

APRIL - v.14 - 17  - STARTAT: Anmälan stängd
Start mån 5/4

Kostworkshop: 12 april 19.30-20.30 via Zoom

MAJ - v.18 - 21 Anmälan öppen
Start mån 3/5

Kostworkshop: 10 maj 19.30-20.30 via Zoom

JUNI - v.22 - 25 Anmälan öppen
Start mån 31/5

Kostworkshop: 7 juni 19.30-20.30 via Zoom

Boka och betala

Du bokar dig och betalar via BokaDirekt. Klicka på knappen nedan för att  komma till bokningssidan. Du väljer sen startdatumet för den period som du vill köra och betalar via Klarna. OBS! Värdekort gäller inte som betalning. Det går bra att nyttja ePassi/Actiway men kontakta oss innan köp i så fall. Samma dag som perioden startar kommer du få ett mejl med inloggningsuppgifter för att komma igång. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

OBS! Dubbelkolla så inte startmejlet hamnar i skräpposten.

Boka dig här