Aktiv barnvagnspromenad

Nu har vi startat upp konceptet aktiv barnvagnspromenad i Varberg. Detta är ett initiativ som från början kommer från Benita Fysio & Träning.

Vi förstår vikten av att vilja fortsätta vara aktiv och ta hand om sin hälsa både under graviditeten men även efter förlossningen. Aktiv barnvagnspromenad ger dig möjlighet att träna i utomhus och på samma gång njuta av den vackra omgivningen. Låt promenaden bli en tid för dig att koppla av, släppa stress och fokusera på din egen hälsa och välbefinnande en stund. Tillsammans skapar vi en miljö där du kan träffa andra föräldrar och barn i samma situation. Det blir också en möjlighet för dig att samtidigt dela erfarenheter, skapa nya vänskapsband och få stöd och inspiration.

Aktiv barnvagnspromenad är gratis och alla kan delta efter sina förutsättningar. Utmed promenaden gör vi styrkestopp där vi kör övningar med egen kroppsvikt och ibland gummiband. Anmäl dig som "ny deltagare" i schemat. Följ oss på Instagram för att inte missa något. Vi promenerar på olika platser runt om i Varberg och aktuell plats hittar du i schemat.
Glöm inte vattenflaska och kläder efter väder.

Dag och tid: Uppehåll - Planerad start mars/april 2024
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Varierar - Det står alltid i notisen under passet på schemat var vi samlas.

Vill du stötta initiativet aktiv barnvagnspromenad?

Gillar du detta konceptet? Dela gärna i sociala medier och med vänner och bekanta som kan tänkas vilja hänga med. Om du eller din arbetsplats vill vara med och stötta initiativet ekonomiskt tar vi tacksamt emot sponsring för att kunna hålla igång promenaderna över tid.
Företag: Skicka ett mejl så berättar vi mer - Jag vill stötta aktiv barnvagnspromenad!
Privatperson: Swisha valfri summa till 123-485 07 56 och märk ditt bidrag med "Aktiv barnvagnspromenad". Det går även bra att skanna QR-koden nedan och ange valfritt belopp.
Tack för ditt stöd.

Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image