Personlig träning

För dig som vill lägga fokus på dig själv och på att hitta dina vägar till välmående, en stark kropp och balans i livet genom personlig träning. Tillsammans skapar vi rolig och utvecklande träning som stärker dig där du behöver växa. Med rörelse i fokus kommer du utmanas på en nivå som passar dig och din vardag. Personlig träningen bygger på funktionell träning med stor variation på redskap och upplägg, men framförallt bygger den på nyfikenhet och lust till rörelse.
Vi tror på kombinationen rörelse och frisk luft, samt att få använda naturen som bas.

Personlig träning funkar även perfekt att köra som duo och mindre team.

PERSONLIG TRÄNING

Hitta motivationen och träningsglädjen med personlig tränare. Vi jobbar i första hand med lust och motivation till rörelse och träning. När du gör något för att det är roligt och för att det känns bra så är sannolikheten att du ska fortsätta så mycket större. Med en snäll inställning till kropp och träning hjälper vi dig sätta mål som passar dig utifrån vart du befinner dig just nu. Vi är måna om att du som kund känner dig trygg och bekväm när du tränar med oss, och framförallt vill vi att du ska ha roligt under tiden. På ett lekfullt sätt lockar vi fram det bästa i dig och utmanar dig där du behöver växa. Allt för att du ska hitta din väg till rörelse och hälsa som håller i längden.

Vi erbjuder träning utomhus i vår carport i Trönninge eller på annan plats efter dina önskemål. Vid ”utkörning” av PT kan en utkörningsavgift tillkomma beroende på restid och avstånd.

PT - TO GO - 1295 kr

Känner du att du behöver en ”spark i baken” när det gäller din träning?
Är du personen som trivs med att träna själv, men du vill ha en plan att följa och känna att träningen blir rolig och utvecklande?

Då passar PT - TO GO dig. Här får du en skräddarsydd plan för 4 veckor som passar dig och din vardag. Tillsammans ställer vi in siktet och vi hjälps åt att hålla dig på banan. Träna vart du vill, när du vill. Med en stor dos motivation och roliga träningsprogram är det lättare att få träningen att bli av!

DU FÅR:

 • Start up med PT 60 min (Digitalt eller fysiskt)
 • Skräddarsytt träningsprogram för 4 veckor
 • Uppföljning digitalt varje vecka
Köp personlig träning
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

KOSTRÅDGIVNING

Kostråd och inspiration för en smakfull och hållbar vardag. Tillsammans med våra utbildade kostrådgivare skapar du din väg till sunda och goda kostvanor som håller i längden. Vi lämnar inte ut något kostschema som du ska följa, utan har som mål att boosta dig med motivation och kunskap så du själv kan bygga upp trivsamma rutiner som du mår bra utav, idag och i framtiden.

Våra tre viktigaste ingredienser när det kommer till kost är:

 1. Jaga bra näring som bygger upp kroppen och knoppen
 2. Krångla inte till det.
 3. Glöm inte bort att göda själen –Allt vi äter behöver inte vara bra för kroppen, så länge det är bra för själen!

KOSTPAKET
4 veckors kostrådgivning: 1495kr
Du får:

 • 30 min målmöte (via zoom/teams)
 • Analys av personlig kostdagbok
 • Kostplan och inspiration – Utifrån fokusområden (ej kostschema)
 • Återkoppling digitalt varje vecka + avslutningssamtal (via zoom/teams)

MASSAGE

Massage med Olivia Johansson och Sandra Molvig

Massage för att lösa upp stelheter och besvär som du upplever i din kropp. Massage ger en skön avslappning i hela din kropp och i ditt nervsystem. Olivia och Sandra är utbildande massörer och personlig tränare, vilket ger dem en helhetstäckande grundsyn på kropp och rörelse.

 • Pris 40 min massage: 650 kr
 • Pris 60 min massage: 800 kr
 • Utkörningsavgift med minst 150kr tillkommer (beror på avstånd)

Bokning och betalning: All bokning sker via mejl till sandra@varberginmotion.se