Allmänna villkor och GDPR

  1. Varberg In Motion

    Varberg In Motion är en enskild firma (org nr. 840913-5566) och drivs av Sandra Ekström Molvig som erbjuder tjänster inom hälsa och träning. Vad de olika tjänsterna innebär framgår av beskrivningar på hemsidan varberginmotion.se.
    Varberg In Motion nås via epost hello@varberginmotion.se.
    Följande villkor gäller vid köp av tjänster.

  2. Bokning och betalning

    Du bokar våra tjänster via vår sida på varberginmotion.bokadirekt.se och betalar tjänsten där via Klarna. Vissa av våra tjänster kan betalas med Swish. Kontakta oss om du av någon anledning inte kan betala med Klarna. Priserna som anges på bokningssidan är inklusive moms. Varberg In Motion förbehåller sig rätten att ändra priserna. Avbokning sker minst 12h före starttid.

  3. Åldersgräns

    På våra gruppass är du välkommen att delta när du har fyllt 15 år. Målsmans godkännande och betalningsansvar krävs om du är under 18 år.

  4. Ansvar

    Varberg In Motion innehar ansvarsförsäkring. Vi ansvarar inte för eventuella medicinska problem eller skador till följd av nyttjandet av tjänsterna. Om något gör ont eller känns fel måste du upphöra med övningen och meddela ansvarig tränare på plats.

  5. Medicinskt ansvar och friskrivning

    Varberg In Motion har inga läkarkunskaper och erbjuder ingen medicinsk konsultation. Medicinska specialisters behandling eller råd gäller alltid i första hand. Kontakta alltid en läkare om du är osäker på om eller när du kan börja träna igen efter förkylning, sjukdom eller skada.

  6. Hälsotillstånd

    Du ansvarar för att du är i form psykiskt och fysiskt för att kunna delta och nyttja våra tjänster. Du deltar på egen risk.

  7. Nyhetsbrev och kommunikation

    Genom att boka dig och köpa våra tjänster godkänner du att vi får skicka ut vårt nyhetsbrev till dig samt annan kommunikation som rör våra egna tjänster via mail. I varje brev finns en avregistreringslänk så du när som helst kan avbryta prenumerationen.

  8. Personuppgifter och GDPR

    Varberg In Motion lagrar endast information som du själv har lämnat vid bokning och betalning av våra tjänster via tjänsten Bokadirekt samt Klarna. Vi samlar in följande information:

      • För- och efternamn
      • Adress
      • Epostadress
      • Mobilnummer

      Om du har betalt någon tjänst via Swish finns även dina personuppgifter som du lämnat vid bokningen lagrade i Fortnox för kvitto. Du ansvarar för att lämna ut rätt information och höra av dig om du skulle ändra några personuppgifter eller liknande för att inte missa viktig information om du är en aktiv kund. Vi använder en extern eposttjänst Get a Newsletter och där finns din epostadress lagrad som du har angett när du bokat dig eller anmält dig till nyhetsbrevet.

      Du har vissa rättigheter enligt dataskyddsförordningen. Om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

      Varberg In Motion vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig din data till någon tredje part.

      Vi strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter på ett lagligt och säkert sätt. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss. Anser du att vi behandlar dina personuppgifter i strid med gällande lagstiftning kan du lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

    • Cookies

      På varberginmotion.se använder vi oss av cookies för att kunna mäta antal besökare och analysera hur de rör sig på hemsidan för att skapa en bättre användarupplevelse. Programmet sparar aldrig någon personlig information om du som besökare. Du kan välja att stänga av cookies i din webbläsare om du vill det. Vi samlar aldrig under några omständigheter in information som är personligt identifierbar.
      Om du använder hemsidan antar vi att du tycker att detta är okej.

    Denna information kan komma att uppdateras.
    Denna version publicerades 2021-05-20