Om oss

Image

Sandra Molvig

Grundare och Personlig tränare

Jag driver familjeföretaget Varberg In Motion. Visionen bakom företaget är ett friskare Varberg genom rörelse, och en snällare inställning till hälsa och kropp. Min största drivkraft som personlig tränare är att få dela med mig av den rörelseglädje och enkelhet som träning innebär för mig. Där rörelsen är själva målet och resultat är det du får på köpet. I min egen träning strävar jag efter att vara helhetsstark. Jag vill kunna klara av utmaningar i min vardag, men också ha styrkan att göra det där lilla extra bara för att jag kan och vill. Träning för mig är också det naturliga sättet att fylla på med energi och hålla mig mentalt stark. Jag har närmare femton års erfarenhet av att arbeta med träning och idrott. Jag har även jobbat med företagshälsa/friskvård i sex år.

Image

Jennie Molvig

Grundare, Marknad och Ekonomi

Jag är gift med Sandra. Tillsammans driver vi familjeföretaget Varberg In Motion. Själv sitter jag mest bakom skärmen och skapar den digitala och visuella upplevelsen av företaget. Jag uppdaterar också en del på social medier och här på webben.

Min relation till träning har verkligen gått upp och ner genom åren där det har varit allt eller inget. Jag tror att nyckeln är att hitta en balans och strategi som håller över tid. Varberg In Motions träningsfilosofi passar mig eftersom den fokuserar på rörelse och helhet och inte bara på resultatet. Jag gillar träningen i carporten, med många kreativa redskap som utan problem går att anpassa till ett lättare eller tyngre pass. Jag har varit fast i viktträsket där siffrorna på vågen var det enda som räknades. Men jag börjar bli mer och mer fri från det efter att ha insett att hälsa är en balans mellan att må bra fysiskt, psykiskt och socialt.

Eftersom jag fortfarande motiveras av siffror har jag fått hitta andra sätt att delvis kunna mäta mina hälsa på. Jag har ett stillasittande jobb och det gör ju inget gott för mitt välbefinnande så för att motivera mig till att röra på mig passar en aktivitetsklocka perfekt med dagliga rörelsemål. Mina motton är: ”Livet är för kort för att äta sånt man inte tycker om” och ”Det beror på”. Utöver Varberg In Motion jobbar huvudsakligen med webbutveckling och digital design i företaget Bright Factory AB som jag också är med och driver.

Image

Olivia Johansson

Personlig tränare och kostrådgivare

Förr om åren har träning för mig handlat om prestation. Lyfta tyngre, hoppa högre, springa längre och kämpa hårdare. Men på senare tid och efter två barn så har träning fått en helt ny innebörd. Det handlar inte längre om prestation. Det handlar om att skapa rörelser som ger min kropp den energi jag behöver för att känna mig mentalt stark och funktionell. Jag har bytt ut ”måste träna” till ”Jag VILL röra min kropp”, eller ”jag skulle må bra av...”

Mig kommer ni kunna möta ute på de olika VIM-zonerna, främst Tvååker som är min bas. Jag erbjuder också personlig träning i någon av de fantastiskt fina utemiljöerna runt om i Varberg, i carporten i Trönninge eller online.

Vid sidan om Varberg in motion drömmer jag om att bygga upp ett community av saker jag älskar. Odling, mat, djur, möten med människor, rörelse & enkelhet. Jag vet inte vart den drömmen tar mig men om du vill kan du följa den här på Spira gård.

Jag hoppas att vi ses ute på fältet, att vi får röra oss, leka och ha riktigt roligt ihop.

Du?

Personlig tränare och gruppinstruktör

Brinner du för att människor ska hitta rörelseglädje och må bra? Där kcal och vikten inte är det primära utan kan se en helhet så hör gärna av dig till oss. Vi söker efter människor som skulle vilja hålla i gruppträning utomhus året om och har en hälsosam och balanserad syn på hälsa och välmående.