Om oss

Välkommen till Varberg In Motion - för dig som vill uppnå en aktiv och hälsosam livsstil! Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom tränings- och hälsobranschen i Varberg och Halland.

Varberg In Motion är mer än bara ett företag - vi är en träningsfamilj som brinner för att hjälpa våra medlemmar att hitta balans i livet och leva ett hälsosamt liv. Vi erbjuder en bred variation av träning och tjänster för att passa alla, oavsett ålder, fysisk förmåga eller träningsnivå.

Vi skapar inspirerande och energifyllda träningspass som är både effektiva och roliga. Oavsett om du föredrar gruppträning, personlig träning eller träningsprogram på egen hand, så har vi det du behöver för att nå dina mål. Vi strävar efter att erbjuda en träningsmiljö som är välkomnande och inkluderande för alla. Vi tror på att bygga starka gemenskaper och skapa en positiv atmosfär där alla kan känna sig motiverade och stöttade. Hos Varberg In Motion är du inte bara en medlem, du är en del av vår träningsfamilj.

Förutom våra träningspass erbjuder vi även företagstjänster och event. Våra kost- och näringsrådgivare kan hjälpa dig att hitta en balanserad och hälsosam kost som passar dina behov och mål. Vi anordnar även workshops och föreläsningar om olika ämnen relaterade till hälsa och välbefinnande.

Vi är stolta över vårt engagemang för att främja en aktiv och hälsosam livsstil i Varberg och samhället runt omkring oss. Vi deltar aktivt i lokala evenemang och samarbetar med andra företag och organisationer för att främja en hälsosam livsstil och välbefinnande för alla.

Så om du är redo att bli en del av en inspirerande träningsgemenskap, är Varberg In Motion platsen för dig. Vi välkomnar dig att ansluta dig till vår träningsfamilj.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image