Personalstyrka

Öka produktiviteten och välmåendet på din arbetsplats med våra skräddarsydda tränings- och hälsotjänster för företag!

Vi förstår vikten av att främja en hälsosam arbetsmiljö och investera i medarbetarnas välmående. Genom att erbjuda tränings- och hälsotjänster till era anställda kommer ni att se en märkbar förbättring av deras hälsa, motivation och prestation på jobbet.

Vi skapar skräddarsydda program som passar både stora och små företag. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa oss efter era tidsscheman och begränsningar. Vi kan erbjuda träning på plats hos er eller utomhus i naturen. Vi strävar efter att göra träningen tillgänglig och rolig för alla. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan anpassas efter era specifika önskemål och behov.

Våra tjänster
  • Gruppträning och personlig träning
  • Kost- och näringsrådgivning
  • Workshops och föreläsningar
  • Hälsodagar och event
  • Friskvårdsmassage på plats hos er
  • Hälsofrämjande insatser på plats. Ex pausgympa och gummibandsstationer

Fördelarna med att investera i tränings- och hälsotjänster för era anställda är många. Genom att främja en aktiv livsstil och god hälsa kan ni minska sjukfrånvaron, öka produktiviteten och minska stressnivåerna på arbetsplatsen. Era anställda kommer att känna sig motiverade och engagerade, samtidigt som de utvecklar en hälsosam arbetsbalans.

Satsa på era medarbetare och ta ert företag till nästa nivå genom att investera i tränings- och hälsotjänster. Kontakta oss nu för att komma igång och ge era anställda verktygen de behöver för att bli starka, friska och framgångsrika.

Varberg In Motion - er partner för en hälsosam och produktiv arbetsplats.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image