Mammaträning

Ladda upp med rolig mammaträning tillsammans med vårt Team Mamas. Här möts vi, tränar och ”mamma-snackar” en gång i veckan. Upplägget liknar träningen i övriga teams, men här lägger vi extra fokus på att träna upp grundstyrkan genom core- och stabilitetsövningar. De barn som är vakna och aktiva har självklart egna stationer att sysselsätta sig med under tiden vi tränar.
Vi rekommenderar att du har påbörjat någon form av bäckenbottenträning/mamma mage träning.
Om inte så tipsar vi gärna om lämpliga appar alt bokar in ett ”kom igång” pass för dig som vill ha hjälp med övningar för detta.

VAD INGÅR?

  • 1 pass/veckan i det team du anmält dig till. Du har möjlighet att ta igen missade pass i övriga teams i mån av plats. Gäller endast under samma period.
  • "Träning 2 G0" - 8 veckor onlineträning med korta och effektiva pass för hemmaträning. Inga redskap krävs och passen är max 30 minuter.

Upplägg januari - februari 2024

Under januari och februari körs passen i friskis och svettis lokaler med start vecka 2. Här har vi tillgång till deras rymliga yogasal, funktionella träningsredskap, omklädningsrum och plats för vagnar inomhus.

Investering: Från 695kr

Aktuella teams

Här nedan hittar du aktuella teams för mammaträning. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Du bokar och betalar din plats på sidan priser. Dubbelkolla dag och tid eftersom du köper en fast dag och tid. Har du ett konto i Wondr med oss sedan tidigare så köper du kursen via ditt konto under "medlemskap". När ett team är fullt så syns det inte längre på sidan. Om du inte kan se ett team är det antagligen fullt. Kontakta gärna oss om du har frågor eller vill bli uppsatt på reservlista.

Om ett team redan har startat/är fullt går det bra att boka engångsträning i mån av plats.
Kika i schemat om det finns plats att boka.

Boka plats

Team Mamas Friskis

Start: Vecka 2
Dag och tid:
Torsdagar kl 10.00 - 11.00
Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Yogasalen Friskis & Svettis Brukstorget

TEAM MAMAS TRÖNNINGE

Start: Pausad
Dag och tid:

Instruktör: Sandra Molvig
Plats: Gråhallsvägen 27 Trönninge (Parkera på gästparkering vid pizzerian/återvinningen).

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image